lu.se

Datavetenskap

Lunds Tekniska Högskola

Denna sida på svenska This page in English

Programmeringsteknik - fördjupningskurs

Nyheter

Alla som har anmält sig till omtentamen 16 april (förutom de som klarade marstentan,  plussning är inte tillåten nu) ska ha fått mail med viktig information om omtentan. Har du inte fått det så hör av dig till mig (Anna) snarast.

Det blir ingen vanlig tentamensvisning förrän vi kan träffas igen. 

  • Om du missat tentan och anmält dig till omtentan i april kan du kontakta mig för att få dina skannade lösningar per email.
  • Om du klarat tentan eller om du missat tentan, men inte ska tentera nu i april får du vänta med att se på din tenta tills coronasituationen lugnat ner sig. 

 

 

Veckoschema med  övningsuppgifter, läsanvisningar och länkar till föreläsningsbilder samt övrigt kursmaterial hittar du på kursens Moodle-sida. Logga in med StIL-id, välj kursen "EDAA01 Programmeringsteknik fördjupningskurs HT 2019" och ange kursnyckel EDAA01 för att komma in på kursen. Kursnyckeln behöver bara anges en gång.

Kursen i korthet

I kursen Programmeringsteknik – fördjupningskurs kommer du att fördjupa dina kunskaper om objektorienterade begrepp och programspråket Java. Du kommer också att lära dig en hel del om datastrukturer och algoritmer så att du effektivt kan lösa problem med hjälp av dator. Du kommer att få mer träning i programmering och i att använda Javas klassbibliotek. 

Kursfakta

Omfattning: 7,5 hp

Kursperiod: Läsperiod 1 och 2 2019

Schema (TimeEdit): Klicka här!

Kursansvarig: Anna Axelsson E-mail: Anna Axelsson

Expedition: Klicka här!

Kursombud: Michaela Ljungstrand, C

Kursprogram: Finns här.

Formell kursbeskrivning: Klicka här!

Närmaste tentamenstillfällen

tors 16/4 2020 kl 8-13 Rättning pågår. Beräknas vara färdigrättad i början av vecka 22.
tors 20/8 2020 kl 8-13 i MA9