lu.se

Datavetenskap

Lunds Tekniska Högskola

Denna sida på svenska This page in English

Programmeringsteknik för C, E, I och Pi

Nästa kursomgång

Första föreläsningen på nästa kursomgång är 1 november 13-15 i kårhusets aula. Där ges all den information ni behöver för att komma igång med kursen. Givetvis ska alla som vill följa kursen dyka upp vid detta första tillfälle. Har ni frågor innan dess går det bra att maila kursansvarig. Kursmaterial presenteras i huvudsak på Moodle (se grön ruta nedan). Vi ser fram emot att sätta igång i november! 

OBS: Om du bara ska läsa MatLab-delen av kursen ska du inte komma den 5 november utan då gäller det att gå på den första MatLab-föreläsningen istället. 

 

Var finns allt kursmaterial?

 

Allt kursmaterial hittar ni på instutitionens Moodle sida. Logga in med StIL-id, välj kursen för E1, I2 och Pi1 under detta läsåret. Ange sedan kursnyckel enligt nedan för att komma in på kursen. Kursnyckeln behöver bara anges en gång.

Nycklar beroende på program:

  • Om du går på E: EDAA55_E1
  • Om du går på I: EDAA55_I2
  • Om du går på Pi: EDAA55_Pi1
  • Om du inte går något av ovanstående: EDAA55_ovriga

 

 

Gammal student?

Kursen är samma som tidigare EDA017, vilket gör att om man tidigare gjort laborationer i EDA017 så är det EDAA55 man ska tenta för att bli godkänd på tentan

Välkomna!

Kursen i korthet

I kursen kommer du att lära dig att lösa problem med hjälp av dator. Du lär dig objektorientering och Java, konstruera algoritmer och mycket annat. Vi kommer att arbeta med Eclipse som utvecklingsmiljö.

Kursen består av två delar - programmering (7,5 hp) och MatLab (1.5 hp).

Kursfakta

Omfattning: 9 hp

Kursperiod: HT 2 2021 + VT 1 2022

Schema (TimeEdit):Klicka här!

Obligatorisk för: E1, Pi1, I2

Kursansvarig: Sandra Nilsson
E-mail:Sandra Nilsson

Kursbok: Think Java 

Formell kursbeskrivning från KA:Klicka här!